PresentChild®

PresentChild® leert ouders op een andere manier tegen ervaringen en gebeurtenissen aan te kijken en deze in positieve zin te veranderen. Als Kindertolk® vertaal ik het verhaal van jouw kind, zodat je kunt begrijpen wat er in jouw eigen leven speelt. PresentChild® zet de kracht van taal nauwkeurig in, om de boodschap zó helder en treffend te maken dat ouders de waarheid ervan voelen en er diep door geraakt zijn.

PresentChild® is geschikt voor ouders maar ook andere volwassenen die regelmatig met kinderen werken. Vergeet niet dat, net zoals onze kinderen ‘PresentChildren’ voor ons zijn, ook wij ooit ‘PresentChildren’ voor onze ouders zijn geweest. Het blijft mij verwonderen hoe de methode – ook met terugwerkende kracht – inzicht geeft in de boodschappen die wij aan onze ouders probeerde te geven. Een taak die in ons leven in een zeker opzicht bepalend is geweest.

Wil jij ontdekken wat jouw kind jou over jouw leven wil vertellen? Of wil je advies over de aanwijzingen die je kind je geeft? Wil jij je kind en jezelf graag helpen? Maak dan een afspraak voor een consult.

Voor meer informatie over de PresentChild® methode: www.presentchild.com

NEEM CONTACT OP