Psychosynthese

Psychosynthese wordt ook een psychologie met een ziel genoemd. Psychosynthese leert mensen te vertrouwen op hun eigen innerlijke wijsheid en kracht en begeleidt ze langs deze weg steeds dichterbij de essentie van het leven te komen – de Ziel.

Psychosynthese ziet onze tegenslagen, problemen en angsten als waardevolle boodschappen. Juist de symptomen van pijn en lijden verdienen extra aandacht, omdat ze bij uitstek de mogelijkheid bieden tot bewustwording en groei. Problemen geven namelijk aan dat het oude niet meer voldoet. Ze dagen ons uit om onbekende gebieden in onszelf te ontdekken, zodat we de nodige verandering teweeg kunnen brengen.

De methode leert je om een crisis om te kunnen buigen tot positieve groei. Door vragen te stellen die je respectvol uitdagen. Zo werpen we samen een ander licht op jouw vragen, jouw verhaal, jouw leven en de oorzaken van jouw problemen. Hierdoor komen we tot nieuwe inzichten en creëren we een gezonde basis om beslissingen te kunnen nemen. Dit resulteert in diepe en blijvende veranderingen die helpen bij het ontwikkelen van jezelf naar de mens die je wilt zijn.

Wil je meer informatie over Psychosynthese en begeleiding?
www.psychosynthese.nl

NEEM CONTACT OP